Befrukta mig!

Vi hade en ganska intressant disskution på relationer idag. vi pratade om graviditeter och ultraljud. Eftersom vi har en lärare som tycker om att prata om sina egna erfarenheter fick vi även idag höra en trevlig historia. idag handlade den om hennes dotters graviditet. När hon hade varit på ultraljud hade hon fått hoppa hopprep och käka godis. HAHA. (Okej kanske lite skumt men tydligen så hade fostres sovit och om de skulle kunna kolla om det var friskt var det tvunget att röra på sig) Hon fick göra detta för att väcka det. Jag och My började disskutera det. HAHA.

Vi pratade även om ägglossning en lång disskution om det, orkrar inte åter ge den men det roliga var att vi fick veta att kvinnan kunde uppfattas som mer attraktiv under ägglossningen. Jag skämtade med My genom att sträcka ut armarna och lådsas skrika BEFRUKTA MIG haha.

Nä nu ska jag se unga mödrar.

Puss och kram skumbanan


Huset rasar!

Jag vaknade i natt av värsta host attaken. usch. Somnade om och börjada drömma en massa skumma saker. I min dröm var jag i ett gammalt hus och skulle just tända fyr på det när allt började skaka. Jag vaknade och hela rummet skakade. Sängen flyttade sig och jag höll i mig för att inte flyga av. När det började lugna sig komm pappa in rusande i mitt rum för att kolla så att allt var okej. Ingen av oss fattade vad det var som hade hänt.

Min första tanke när det hände var jordbävning, sedan tänkte jag nä det kan inte hända här. Då tänkte jag, huset rasar ner för sluttningen! (haha hur nu det skulle gå till) Eftersom pappa kom in gick jag upp och började prata med honom och kevin och då kom vi fram till att det kunde vara ett jordskalv, det är inte samma sak som en jordbävning. (orkar inte förklara skillnaden) Hörde på radion och tvn att det inte bara var här det hade hänt utan i hela skåne en bit upp i småland, blekinge och i danmark!

Nu måste jag sticka men jag återkommer senare.

Puss och kram skumbanan

Färgade linser

Hittade ett jättebra erbjudande på http://www.fargadelinser.se/ värt att kolla på. Jag gillar bruna ögon och tror jag ska prova det.

Förövrigt så har dagen inte varit den bästa. Började med att jag var och fick en spruta. (är rödd för nålar) men jag överlevde. Sedan var det tråkig skola men maten var i alla fall god idag. Pommed med snitzel mums mums.

Efter skolan blev det ungdomsmottagningen och där var sjukt lång kö! När det väl var min tur hade jag väntat i nästan en timme. Snacka om drygt. men men  sen mötte jag Tiffany óch gick och handlade godis. Mums mums det med. Tillslut blev det bilen hem däg jag bara har slappat resten av kvällen.

Nu ska jag sova natti natti. Kommer fler roligare inlägg snart igen. Har tyvärr itne haft någon vidare insperation ett skriva på ett tag.

Puss och kram skumbanan

Palla

Det händer igen. Vad har jag gjort för att inte få lov att följa med, vara med mm. Det känns som om alla ignorerar mig. Eller ja inte alla men jag är iallafall utstött. Tur att det finns vissa trevliga människor som kan underhålla en.

Äsch nu pallar jag inte skriva mer.

Puss och kram skumbanan

Sommardäck och vinterväglag

Ingen bra kombination. Aj aj, det var ganska halt. Men jag klarade det utan problem :)

Senare är det dags att byta däcken, hoppas på att någon vill vara snäll och följa med mig.

Puss och kram skumbanan


Jukpyntade idag


Idag blev det julpyntning, här är min älskade julby färdig och tänd.

Nu ska jag sova, natti natti.

Puss och kram skumbanan

Go the distance


I have often dreamed
Of a far off place
Where a hero's welcome
Would be waiting for me
Where the crowds will cheer
When they see my face
And a voice keeps saying
This is where I'm meant to be

I'll be there someday
I can go the distance
I will find my way
If I can be strong
I know ev'ry mile
Will be worth my while
When I go the distance
I'll be right where I belong

Down an unknown road
To embrace my fate
Though the road may wander
It will lead me to you
And a thousand years
Would be worth the wait
It may take a lifetime
But somehow I'll see it through

And I won't look back
I can go the distance
And I'll stay on track
No I won't accept defeat
It's an uphill slope
But I won't lose hope
Till I go the distance
And my journey is complete

But to look beyond the glory is the hardest part
For a hero's strength is measured by his heart

Like a shooting star
I can go the distance
I will search the world
I will face its harms
I don't care how far
I can go the distance
TillI find my hero's welcome
Waiting in your arms...

I will search the world
I will face its harms
TillI find my hero's welcome
Waiting in your arms...

Vissa personer..

är helt underbara. En av dem är My! Underbar vän och så grymt trevlig att prata med. Tack för sällskapet på lunchen idag :) Någon gillar iaf att umgås med mig.

Hoppas att det blir en trevlig lördag, förhoppningsvis lite festande här hemma eller bara en tjejkväll. Jag har inte bestämt mig än. Men jag längtar ändå.

Åter till Desperate Housewives

Puss och kram skumbanan

Vila i frid Niklas



Puss och kram skumbanan

Ensam

Då har det börjat igen. Jag undrar vad det är för fel på mig, något måste det ju vara eftersom ingen vill umgås med mig.
Eller har jag fel?

RSS 2.0