Resume

Mycket har hänt senjag skretv sist. Har helt enkelt tappat inspratiornen. Studenten har varit och skolan är äntligen över. Jag har nog alldrig längtat så mycket efter vuxenlivet som veckan innan studenten, nu vet jag itne vad jag vill längre. Jag är så possitiv hela tiden. Jag ska gör det och det men jag spelar mest. I själva verket är jag väldigt nere vet inte vad jag ska göra. vill flytta men jag har ju inga pengar. Aja det lösr väl sig.

Jag var i göteborg på lisseberg med Tossegänget. Grymt kul måste jag säga. Speciellt eftersom Marcus var med. Tor bestämmt att jag börjat gilla honom. Mysig hemfärd i bussen, tappade dock rösten.

Midsommar hos My var mycket trevlig. Det blev lite studsmatta och stjärskådning hahaha Fick även leka relationsexpert. Vilket jag måste påpeka är lite skumt eftersom mina förhållanden inte direkt är något att skryta med.

Sedan väntade en vecka med jobb och 20års firande mitt i natten. Min älskade lilla My blev ju vuxen. Inte så mycket prat med Marcus eftersom han åkt till Tyskland för att spela. Men det blev ändå några sms, som resullterat i en dyr räkning. Besökte även ystad med brorstor och spelade en runda minigolf.

Ystadfestivalen med min underbara töser. Mycket trevlig kväll, lite mycket att dricka hemma hos Natalie och sedan ner på stan. Krockade med en blomkruka och kunde inte sluta skratta. Massa toabesök och letande efter folk. Lusthuset med Annika. Grymt kul. Det får vi göra om.  ALLA ÄLSKAR TWISTER! Jepp det både skrek och smsade jag. Tack för en trevlig kväll. Tyvärr skulle man jobba dagen efter så det bar hem med ett tåget.

Jobb i helgen bio på löedagskvällen med My och ingrid. Ledig måndag då det blev till att städa hela måndagen och när ag väl var klar skulle jag ut i solen men då ringer My så det blir Malmö istället. (Har fortfarande inte solat något i sommar) Skulle träffat Marcus på kvällen men det blev inte som vi tänkt.

Jobb igen på tisdagen och efter det bar det av till tosterup för att sitta barnvakt åt tre små busar. Fixade mat och nattade dem. Kom även fram till att det spökar i deras hus men men hade ju Marcus som kunde lugna mig på sms.

Jobb igen på onsdagen fram till halv sju sen full fart hem för att duscha och hinna göra mig i ordning innan Marcus skulle komma. Fick den galsna iden att gå och möta honom vid rondellen. Himlen öppnade sig och jag såg ut som en dränkt råtta när han kom med bilen. Aj aj. Bytade tröja och torkade håret när vi kom hem sedan blev det film. Dumpad. Sjuk dålig så vi pratade mest och Marcus kittlade mig. Fy på dig. Såg en till, eller såg och såg. Vi var mer upptagna av varandra. Han stannade till halv tre då jag upptackte att jag var grymt hungrig.

Ännu en dag med jobb på torsdagen och då var jag trött. Inget att göra åt det. Jobb fredag lördag söndag med. Galen som jag är hoppade jag inte extra de dagarna. Måndag tisdag jobbade jag med så det slutade med åttadagars jobb. Det var skönt att äntligen få lite tid för sig själv igår då jag äntligen var ledig. Blev även en trevlig skogsprommenad med My när hon slutat jobba.

Idag blev det arbetsförmedligen och sedan lite städning. Lämnade även ut min tack kort från studenten. Körde till tosse vid 5 och skrev på anställningsbevis och besökte gatuköket (Det finns ju trevliga människor som jobbar där, även om vissa försöker slänga ut en, MARCUS! xP)
Sedan blev det prommenad i en timme med My och efter det panta burkar. Tack My. Du betyder oerhört mycket för mig.

Nu sitter jag här och deppar allt känns värdelöst och jag vill inte mer. Jobb imorgon och hela helgen. Blä. Inte nog med det. Marcus har blivit osocial och slutat att smsa. Hur jag gjort något fel? Det har jag säkert eftersom jag inte kan lyckas hitta någon jag gillar. Gör jag väl det så sumpar jag väl det. Jg får inte vara lycklig.

Ta inte allt för allvarligt på det, det är fel vecka.
Puss och kram skumbananan

RSS 2.0