Sömnlös natt?

Nja kanske inte men  en natt i bilen kan vi väl kalla det. Körde in till ystad vid halv elva för att hämta Basse, Schön och Chillen. Eftersom jag inte har någon radio så var jag ju "tvungen" att lyssa på deras babbel och strunt haha. Ganska intressant att höra ändå. Körde till stationen och väntade lite där. Sedan hem till basse så han kunde lämna lite saker och sist men inte minst till Valla för att släppa av pratkvarnarna som nu bablade om att vi var på Konsum. (Hur man nu kan få Tingvalla till en mataffär) HAHA

Nu sitter jag här och tråkar för jag ska ju hämta dem igen vid tre tiden på statoil (om de nu hittar dit vill säga).

Ska nog byta om till mjukis och ta av sminket nu, sedan blir det lite vänner innan jag ska köra vidare. Btw, riktigt skum film på trean nu. Haha helt störd. Jag har inte fattat något. Jaja, Natti naiit.

Puss och kram skumbanan

Bankrån på cykel

Vaknade imorse och var yr och huvudvärken var hemsk. Jag gick ner och grattade pappa sen sjukanmälde jag mig och hoppade i säng igen. Jag hade helt glömt att vi hade redovisning idag. När Annika påminnde mig (väckte mig) kände jag mig hemsk. Somnade om sen blev det lite frukost vid 11 då var iaf yrseln borta. Slappade vid tv och somnade xP

Vid halv två åkte jag hem om till mormor och morfar för att hämta en kastrull till mamma. När jag körde hemifrån stod där en polisbil i skogen. Jag funderade inte så mycket på det tyckte bara det var skumt. När jag kom hem till mormor och morfar berättade morfar att handelsbanken blivit rånad av två beväpnade män som flydde på cyklar. Nyfiken som jag är tog jag en runda ner i byn för att se vad som hände. Polisbilar och hundpoliser överallt kändes det som. När jag körde he igen såg jag poliser komma med hundar i skogen. Min tanke; hjälp rånarna är här. Haha som om de skulle knacka på dörren och låna toaletten eller nått. Kanske inte.

Åter till rånet. Bankrån på cykel låter ganska korkat men om man tänker på det så är det det smartaste sättet. Svårare att spåra, lättare att gömma sig och man kan dela på sig.

Aja, nu ska jag återgå till tvn sen blir det sängen för imorgon blir det skola.

Puss och kram skumbanan


Tid?

Ja vad ska man säga, tid fnns det alltid.

"Jag hinner inte" eller "jag har inte tid" är nog de meningar som jag hört dig säga eller fått på sms fläst gånger detta året. Men snälla TA dig tid, det går alltid, det handlar bara om preoriteringar.

Kimmie + Bil = Livsfara?

Okej, vi tar det från början. Den 28 september råkade jag ut för en olycka med bilen när jag körde till Ystad. Ända sedan det hände har jag varit rödd för att köra på krokiga vägar, i regn, blåst eller i mörker. Jag hade precis börjat komma över det.

Men till saken. Idag skulle jag lämna Kevin i Ystad till träning.

1. Det är mörkt
2. Det regnar
3. Det blåser
4. Det var den vägen jag körde av på.

Jag körde in väldigt sakta allt gick bra men det var väldigt räligt när det blåste så. Eftersom det gick ganska bra dit trodde jag inte det skulle bli några problem att köra hem. Där hade jag fel. Någon vill ta livet av mig! Jag körde max 70 hela vägen hem, och i den värsta svängen på hela sträckan möter jag en last bil. inte nog med att jag fick för mig att vägrn var för smal så skvätte den upp ett helt hav på rutan! Jga var berädd på att dö, men jag klarade mig fint. En sakn ska jag säga; JAG ÄR LIVRÄDD FÖR LASTBILAR!!

Det jag vill ha sagt med detta är: Jag tar det försiktigt men någon vill ända ta livet av mig!

Usch, nä nu måste jag sova. God natt allesammans.

Puss och kram skumbanan

Fuck,

Äh, jag pallar itne mer. Jág känner mig bara så jävla enam. Varför? Ingen lämnar mig, alla pratar med mig men ändå så känns allt så jävla fel. Tur jag har Emelie, min underbara super braiga kuskus. Jag älskar dig min vän, du betyder allt för mig. Men tyvärr så finns du inte i skolan. Huvudvärken släper nte heller, hur fan ska man stå ut?

Skolarbetena läggs på en hög och jag tror snart jag får gå en bergsklättrarkurs för att ta mig igenom dem. Helvetes jävla skit! Jag orkar inte, jag kan inte berätta det för någon heller, det känns som om jag sviker om jag itne klarar av att hinna med i skolan. Och itne bara det utan det är en jävla massa annat med, ingen fattar för jag orkar inte frklara, skulle bryta ihop totalt då. Varför ska det behöva vara såhär jävla jobbigt? Skit skola.

Just nu vill jag bara ta bilen packa ihop det som har störstbetydelse för mig och flytta långt iväg. Långt bort, bara köra, fly från allt skit i denna jävla hålan. Men samtidigt finns det många jag aldrig skulle vilja lämna...... Många som nog inte vet hur stor betydelse de har för mig. Men det finns fler som jag vill lämna bakom mig, aldrig se igen, bara slippa och glömma. Varför känner jag såhär? Jag vill inte känna såhär!



Hur hade du kännt om någon gått runder och snacket skit om dig?!

Äh, jag skiter i detta nu, ha en bra kväll.

Puss och kram skumbanan

Dagens start

Vaknade imorse och hade gott om tid på mig, frukost vid tvn och lite slapp innan jag skulle köra för att hämta Maria och Mia. Ca tio i nio gick jag ut för att skrapa rutorna på bilen. Utan vanar och med bara en väst trodde jag inte att det skulle ta så lång tid men där hade jag fel. Efter några försök att få upp bildörren lyckades jag, den hade frusit fast precis som de andra tre dörrarna. Jag försökte öppna den ena bakdörren men eftersom jag inte lyckats efter några minuter gav jag upp och började skrapa rutorna, samtidigt ringde jag mamma för att få råd om hur jag skulle kunna få upp de besvärliga dörrarna. Svaret blev som väntat, starta bilen med full värme. Men här kommer den roliga delen. Om det itne skulle fungera så sa mamma till mig att KLÄTTRA bak och trycka upp dörrarna. Haha! När klockan blivit nio kördde jag iväg för att hemta Maria. Efter det åkte vi vidare till Mia. När vi var hos Mia kunde vi fortfarande inte få upp dörrarna, därför fick jag klättra bak och trycka upp dem. Det funkade. Jag undrar hur det såg ut. Föraren klättrar runder i bilen haha. Mia tycker iaf att det såg konstigt ut.

Vi kom iväg til skolan och där hände väl inte så mycket. Nu ska jag sova och förhoppningsvis bli av med den fruktansvärde huvudvärken. Natti natt.

Puss och kram skumbanan

uppdatering

Ja, det var ett tag sedan nu, jag vet inte riktigt var jag ska börja.

I onsdags var det i alla fall öppethus på skolan och där var jag. Haha jag, My och Natalie skulle prata om projektarbetet, men vi satt mest och pratade om annat och käkade supergod kladdkaka som de två hade bakat. Mums, tack för den.

I torsdags tog jag ut lite kompledigt och åkte till malmö med min underbara kuskus Emelie. Vi vandrade runder på gågatan i ca 5 timmar, hur vi nu lyckades med det vet jag inte. xP

I fredags hämtade pappa vår nya Opel Astra halvkombi, vit årsmodell 97. :D På kvällen hämtade jag Kevin, Chrille och Truls i Onslunda och körde hem dem.

I lördags var det dags för öppethus igen, denna gång var det bara jag och Natalie. Vi tyckte att det var lite folk i fredags men det var faktiskt ännu mindre då. Lite skumt men vi hade kul. På kvällen slappade jag bara och såg en film.

Igår gjorde jag väl inte så mycket, jag städa bilen lite och gnälde över att jag inte ens har någon radio. Men annars tog jag det bar lugnt. Körde förbi mormor och morfar en runda och sa hej.

Ja det var väl vad som var missat tror jag, annars har det inte hänt så mycket.

Puss och kram skumbanan

:)

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/306200/migweebloggse?claim=kyd7p37rps6">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Oh yeh

Jag fick dig, jag fick dig. Oh yeh, oh yeh, jag fick dig. För du får ingen mat nej, för du får ingen mat nej nej nej nej. För du får ingen mat för du ska baaaanta baaanta. Muahaha Nu är jag glad :) Musen är död och jag kan sova lugnt. Inte bara det, där var tydligen två möss och båda två var lika korkade och gick i samma fälla på mindre än tre timmar hehe.

Nu sitter jag i skolan och ska renskriva lite sen blir det möte om öppethus. Dax att återgå till det viktiga, men nu vet ni iaf att musen är borta.

Puss och kram skumbanan

Musfällan attakerar

Ja om den ändå kunde göra det, då hade mitt problem varit ur världen men nä så bra är det inte.

Jag vaknade i natt vid tolv tiden av att jag hörde något som trillade. Jag trodde naturligtvis att det var katten som hade kommit upp för att mysa, men så var inte fallet. Jag kunde inte se katten någonstans. Eftersom jag ändå var vaken passade jag på att gå på toa. När jag kom tillbaka hörde jag att fler saker rörde sig men jag kunde fortfarande inte se vad det var. Jag började misstänka att det fanns möss i väggarna (vilket inte är så ovanligt hoss oss på vintern). Men något sa mig ändå att det inte kunde vara det eftersom det lät som om saker trillade och inte som om mössen kraffsade. Jag försökte ignorera det genom att starta tv och se lite vänner tills jag somnade. Vosst somnade jag men jag vaknade vit två igen och då hörde jag kraffsande. Jag startade om vänner och somnade om. När jag vaknade en tredje gång vid halv fyra satte jag mig upp i sängen och kollade bort mot skrivbordet och där, nere i hörnan på skrivbordet där satt den. EN MUS!!! Jag blev stel i hela kroppen. Jag startade vänner igen och när klockan var halv fem gick jag ner för att leta upp en musfälla så jag skulle kunna somna om. Tror ni att jag hittade någon? Nä vi hade inte fler kvar. Jag råkade väcka mamma när jag rotade runder. Jag förklarade problemet för henne och hon följde med mig upp och flyttade den fällan som jag redan hade på rummet bort till skrivbordet. När det var gjort kunde jag äntligen somna. Två timmar senare ringde den förbannade klockan och väckte mig.

Om nu den dumma musfällan hade varit till någon nytta så borde den ha attakerat musen.Men nä det gjorde den inte. Katten är inte heller till någon nytta, förra gången jag hade en mus på rummet struntade han i den och la sig i soffan och sov. Ingen som har en katt som jagar möss att låna ut?  Nu ska jag återgå till skolan och lektionen som precis börjat.

Puss och kram skumbanan

pust

Jaha då var det skola imorgon.


saker och ting förändaras vare sig man vill det eller inte

det är bara att inse det

buhu

Ucsh, idag blir ingen rolig dag! Snart ät lovet slut och då börjar skolan igen. Man kan ju inte säga att det är något jag ser fram emot. men så är det. Idag blir det läxdag, och för att jag ska känna att jag får något ut av det har jag infört mitt eget lilla belöningssystem. En läxa = ett avsnitt vänner :) Kanon ska nog kunna klara dagen med det underbra påhittet. Nog för idag, nu ska jag plugga.

Puss och kram skumbanan

RSS 2.0