19åring vilse i skogen

Dagen började tidigt. Mamma och pappa kom upp och sjöng för mig redan kvart i sex. Jag fick stiga upp och vandra ner för att öppna mina presenter. Smycken till studenten och en balong med en lapp i. På lappen står det att jag ska gå ut till brevlådan. (Detta skriker min kusins namn, för er som inte vet¨så har hon ofta små roligheter för sig) Ute hittar jag Emelie och en ny lapp, en karta. En skattkarta till och med. Detta betyder att jag får vandra runder ändast iförd morgonrock och foppatoflor. I skogen hittar jag en liten pinne som ska se ut som flagga. Jag får leta upp en större pinne för att gräva upp skatten med. I plåtburken jag får upp finns ingerigenser till muffins xP (Emelie har tidigare i veckan gett mig pikar om att jag ska baka muffins till henne) ASG och sedan hittade jag en balong i buskarna med en ny lapp i. Tillbaka till huset och där finns en ny paket gömd bland cyklarna. Egypten filmen som emelie satt ihop. Tack galning. Sedan gick vi in och snackade lite, Emelie cyklade hem och jag käkade lite och nu sitter jag här. Dags att göra mig i ordningför snart är det skola.

Puss och kram skumnbanan

Stor läsk + bio två timmar = kissnödig

Då har man precis kommit hem från en trevlig och rolig kväll med Annika. Bion var jättebra, bättre än jag trodde till och med. Vi såg förresten 17 Again.

Jag hämtade upp Annika vad kvart i åtta. Vi körde ner till bion och köpte våra biljetter, sen var det bara att vänta och ni som känner mig och Annika vet att vi kan vara ganska knasiga ibland. Märker saker som kanske inten annan hade tänkt på.

Ex 1 Vi ska betala. Människan där bakon pratar som om hon har tungan fastlimmad i gummen. HAHAH Det garvar vi åt när vi satt oss på en bänk.

Ex 2 Jag kollar på golvet. -Vet du vad? De är inget bra mönster där. det måste vara fellagt. HAHA vem tänker på det? Jo jag och Annika.

Det blir tid att gå in så vi springer och köper popcon och läsk. Annika är smart och köper en mellan popcon och en mellan läsk. Jag köper en stor läsk (0,8l) och en liten popcorn. Vem tror ni kommer få problem under bion? ^^

Efter en halvtimme 45min har jag ätit upp mina popcoen och druckit upp min läsk. Fy på mig. (Påminn mig att jag inte får köpa läsk när jag ska på bio) Efter en timme in i filmen blir jag tvungen att springa på dass. (jag måste påpeka att detta var en film som man skrattade ganska mycket åt, och hur lätt är det att hålla sig då?) Jag missade som tur var inget, kanske eftersom jag har världsrekord i att gå på dass snabbt. xP haha. När vi skrattat oss tillslutet på filmen börjar jag bli väldigt nödig igen och håller på att dö för filmen tar aldrig slut. (Kan bero på att jag var nödig) När filmen väl ät slut springer jag på dass igen.

Sedan bar det av hem, lämnade Annika och körde hemmåt. Stannade till hos pappa och snackade lite. Nu sitter jag i sängen och det är nog dags att sova nu tror jag. Natti natt.

Måste bara tillägga att jag satt och kollade på youtube innan idag. Detta är nostalgi för mig. ASG. Jag kommer ihåg i lågstadiet eller möjligt vis början på mellanstadiet när man dansade till denna låten.
http://www.youtube.com/watch?v=BAfu2MBYEew 
Nu fattar man vad den handlar om, lte skum må jag säga xP

Sov gott och drömsött
Puss och kram skumbanan

Händelserik och välanvänd dag.

Dagen började med lite plugg medans My och Natalie såg på Skins. Skrev ut lite arbeten och sedan höll jag mitt muntliga i svenska. Det gick inte överdrivet bra, eftersom jag (som alla vet) blir så nervös att jag glömmer vad jag ska prata om. Men men, sedan lite lunch och efter det film. Det var min skoldag. Körde hem till mormor och morfar och åt lite nypotatis mums mums. Jordgubskräm till efterrätt. Körde hem och såg ett avsnitt One Tree Hill (sista avsnittet s6) ut en stund i solen, somnade nästan. Stack upp tll simhallen och simmade en kilometer och sedan blev det kvällsmat och nu sitter jag här. Ska plugga lite till och sedan blir det bio med Annika.

Puss och kram skumbanan

Snälla människor

Sitter just nu på pappas jobb och väntar på att han ska komma så jag passar på att blogga medans jag väntar.

Dagen har väl varit okej, snackat med Helene och bla bla bla. Skrivit lite på praktikrapproten och sedan stack jag med My ner i stan för att köpa kuvär (stava). Ystad är verkligen staden utan bra parkeringar. Lyckades tillslut hitta en avgift men men det får väl gå tänkte jag. När jag letade efter skrammel kackar en gubbe på rutan och frågar om jag ska stå där länge. Han hade nämligen ca 35 min kvar på sin parkering och han skulle precis köra. Gud vad snällt. Tänk att det faktiskt finns snälla människor. :):) Sedan blev det en runda med My i stan och nu sitter jag här. Har precis snackat lite med Pappa så nu ska jag starta bilen och driva hem.

Puss och kram skumbanan

Sovmorgon, hejdå...

Glömde nämna i gårdagens inlägg att jag fick ett samtal från en viss Helene Sahlman igår. Trevligt, nä det kan jag inte säga. Inte nog med att jag redan stressar med hennes arbeten (som för den delen försvan när datorn krascha) så ringer hon mig halv åtta en söndag kväll för att be mig komma på människor i behov av stöd där hon tycker att jag ska arbeta med relationer.

För det första: Kimmie kan INTE arbeta i skolan
För det andra: Jag är klar med ett ev tre
För det tredje: Varför ringer man hem till en elev en söndag för att säga detta?

Helene är skum, men så skum trodde jag inte. Nu tar hon priset. Jag vet, jag vet. Jag skulle inte säga något ont mer om Helene, men ven håller inte med mig om detta?



Ni kanske undrar varför jag skriver blogg vid halv nio en sovmorgon. Jo det ska jag förklara. Klockan sju ringer min mobil. Det är mamma, hon vill att jag ska köra kevin till stationen för det öser ner. JAG HAR SOVMORGON! Jag säger nä och blir lite sur för att hon väcker mig en timme innan jag tänkt försöka ta mig ur sängen. Då knackar kevin på dörren, eftersom han hör att jag är vaken, och undrar om jag kan köra honom och Chrille till stationen. Snäll som jag är kan jag inte säga nä och masar mig ur sängen för att köra till stationen i värsta regnstormen. Det var min sovmorgon, sen var det ju inte lönt att gå och lägga sig igen. Därför gjorde jag mig iordning och satte mig här.

Det var allt för nu
Puss och kram skumbanan

rubrik?

Jag är inte bra på det här med impullsköp. Lyckades precis köpa en ipod på 4G haha jag är grym. Den skickas från Hongkong och kommer kosta mig ca 300kr allt som allt. Det är inte dyrt. Lyckliga jag.

Och My jag kollar på lägenheter nu. Jag vill flytta dit!

Jag körde ner och hämtade Pizza innan och när jag kom hem låste jag bilen och börade gå mot dörren när jagkomer på att jag lämnat nycklarna i dörren. Tankspridd? Nädå.

Farmor ringde nyss. Alltid trevligt :) Hon kommer när jag ska firas. Wee. För ett tag sedan körde jag själv till Ikea då passade jagäven på att stanna till hos farmor men hon var inte hemma. Detta kom farmor ihåg och flörklarade att hon var på teater dn dagen men jag fick gärna komma förbi fler gånger. :) Jag tycker om min farmor.

Nu ska jag leta fler lägenheter.
Puss och kram skumbanan

live your life, forfill your deam

Pluggade i solen innan ganska härligt. Blev lite trött på pluggandet dock så jag solade lite istället. Tyvärr smög molnen fram och jag förflyttade mig in till TVn. Ska plugga lite till nu sen får det vara nog. Pizza ikväll mums mums.

Känns sjukt, inte många dagar kvar i skolan nu. Hjälp, hur ska detta gå? Aja det löser nog sig. Börjar ju jobba på Lördag så sen är man säker fram till i augusti. Sen drar jag till England, dock bara några dagar men om jag inte kommer in på utbildningen till hösten så har brorsan lovat att hjälpa mig fixa ett jobb mm. Guttans. Någon som vill följa med och dela lägenhet/hus med mig?

Puss och kram skumbanan

Fredagen

I fredags struntade jag i skolan och åkte in till Malmö för att lämna in mobilen. Detta visade sig bli ganska så svårt eftersom jag behövde en lånetelefon. Jag började på Hansa, där köpte jag en mobilladdare till bilen. När jag sedan skulle lämna in mobilen hade de inga lånemobiler så jag fick vandra vidare. Passade även på att sticka in om på Gina och HM. Hittade dock inget så efter en timme där (långa köer till provrummen) vandrade jag vidare mot nästa Telenor butik på gågatan. Efter att ha stått i kö där visade det sig att de inte heller hade några kvar. (Personen innan mig fick den) Jag kollade på klockan och den började närma sig kvar i tre. En snabb runda in på nästa HM och köpte en tröja utan att ens prova den (den visade sig sen sitta kanon) sen sprang jag vidare till triangeln för att besöka en tredje Telenor butik. När jag frågar om de har några lånetelefoner säger de nä. Jag blir så irriterad att jag utbryter: Helvete, nu har jag varit i alla butiker. Jaja tack ända. Då säger han till mig att vänta och han lyckas leta fram en gammal skruttig sak med jojstick. Weho tänker jag en mobil. Jag lämnar in mobilen och får en hemska lånemobilen och börjar halvspringa till stationen eftersom klockan nu är tre och jag ska med tåget kvart över. (värt att nämna är också att jag har klackar på mig) Halv springande till stationen plockar jag på mig inte mindre än två frågeformulär och två varuprover på diskmedel. (Jag hade för brott för att vifta bort dem, haha) Undertiden drar jag fram systemkameran och tar några bilder i förbifarten Väl framme på stationen Inser jag att klockan bara är tio över. Hjälp, det har gått undan. tar några bilder till ovh sätter sen mig till rätta på tåget och startar mobilen. Tre sms och ett missat samtal. Jaja så kan det gå tänker jag och inser att inte mindre än 32 av mina kontakter har försvunnit. Mög! Ringer My (som lyckligtvis fanns kvar) får natalies nr och ringer henne för att bestämma inför kvällen. I svedala ringer jag pappa och klagar för honom om de försvunna kontakterna. Några stationer närmare Ystad får jag reda på att tåget blir försenat. Jippi och min parkering som går ut tio över fyra. (tåget skulle varit inne fem över) Inget att göra åt det. Kommer fram till Ystad och vandrar mot bilen när jag ser en kråka attackera en MAX påse hahah ser lite roligt ut så jag fotar den. Går till bilen och kör hem. Väl hemma gör jag mig i ordning och kör hem till My för att hämta henne och Ingrid. De håller på med mys examensarbete i bild och vi blir lite senare än tänkt men så ska det ju va. Fint folk kommer sent :P Handlar lite läsk och sen kör vi hem till Natalie och Axel. Där spenderar vi en trevlig kväll med massa prat, lite skratt och sång xP Och så klart sexsnack hahaha. Körde hem Annika och Jimmi sen även My och Ingrid. Hem efter det och leker lite till med kameran sen var den dagen slut.


 
  


Oj det blev ganska detaljerat. Haha, jag får väl skylla på att jag hellre skriver blogg än pluggar. Vilket jag egentligen ska göra nu. Aja jag ska väl återgå till mitt arbete.

Puss och kram skumbanan

Nöjd

Nu är jag nog nöjd med designen, men vem vet det kan ju komma fler ändringar :P

Puss och kram skumbanan

...


design

Var vänliga och ha lite översyn med min bloggs design denna helg. Jag håller på och fixar och kommer säga till när den är klar.

Near the end

Nu är det inte långt kvar till skolan slutar och jag har en massa saker kvar att göra. Pratade med min bror igår och då kom jag på att jag fyller år om bara två veckor. Sjukt.

Vi pratade ganska länge och om jag inte kommer in på utbildnigen till hösten flyttar jag troligt vis till England. Min snälla bror hjälper mig att hitta ett jobb i så fall. Tack brorstor. Nu har jag något att se fram emot. :)

puss och kram skumbanan

Nobody I rather be?

Jag är jag och ibland vill jag vara någon annan. Som när min otur sätter in eller när skallen bankar så man vill dö eller som idag. Idag har bara varit skum, känns inte som om jag är jag.  Överkännslig. Trött, nä snarare övertrött. Sömnproblem. Tankarna på fel håll. Allt känns bara............ skumt. Ja, skumt är nog ordet.

Dessa dagarna vill jag bara stanna i sängen, se på film och fly bort i en annan värld. Men tack vare mina underbara vänner så tar jag mig upp ur sängen trycker i mig en macka (annars får jag väl skäll av Annika) och beger mig till skolan. Men nu är jag trött och tankarna blir värre, därför ska jag nu hoppa i säng och se lite TV och somna. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre.

Natti natt, sov gott
Puss och kram skumbanan

sometimes I just wonder

Why me? Why now? Why ever?

All questions with out answers.. Life is hard, you just have to deal with it.

Lycka

Bilderna blev räddade, jag fick en ny dator och jag kan få MVG i engelska. En lyckad dag om jag får säga. Helt klart. Fick ett 16G minne som kompensation med. Inte helt fel.

Har även fått reda på att jag jobbar tre dagar i maj. Barnensdag (23-24) och den 31. Pengar och sällskap av My. Min älskade arbetskamrat.

Nu ska jag sova natti natt sov gott.

Puss och kram skumbanan


Hopplöst

Jepp det är precis så jag känner mig. Glömde nämna i förra inlägget att även mitt PS1 gick sönder sedan har även PS2 gjort det. Tekniken gillar visst inte mig.

Aja nog om det. Vaknade vid åtta idag och slängde iväg ett sms till läraren och sa att jag, my och natalie itne kom på lektionen för att vi skulle jobba med projektarbetet, vilket vi ska men inte nu. Fock tillbaka att det var okej så det var ju bra. Skolan börjar därför inte för än kl 10. Nu käkar jag frukost och funderar på om jag ska göra något mer innan jag sticker iväg.

puss och kram skumbanan


Världens undergång

Nu händer det. Världen går under. Idag kraschade min NYA, ändast 13 dagar gamla dator. På den fanns alla mina bilder tagna med systemkameran. Det finns inte ord för att beskriva hur ledsen jag blev. Och om jag får höra en gång till att jag borde lagt över bilderna någon annanstans med då vet jag inte vad jag gör. Datorn var som sagt 13 dagar! 13dagar!! Inte fan lägger jag över saker så oftar speciellt inte när jag har en ny dator. Jag bli bara så trött på det. om jag inte får tillbaka mina bilder så vet jag inte vad jag gör. Hela min värld går under!

För att göra det hela värre så ligger även tre viktiga skolarbeten på datorn. Loggboken till projekarbetet (som ska vara inne på onsdag), mitt examensarbete i bil och muntliga i svenska. Hejdå bra betyg och hej IG.

Detta är inte första gången som jag har otur med teknik. Jag har/haft 5st mobiler som alla har gått sönder och lämnats in på lagnig innom första året. Min TV skorrade i högtalarna så den fick vi köra in till malmö med och sedan dit igen för att hämta. Min MP3 slutade att ladda. Min stationära dator strejkar lite då och då. Sen har vi min bärbara dator som jag lämnade in 4 gånger innan jag fick en ny som nu har kraschat! 

Det känns ganska meningslöst att köpa något. Det ända som klarat sig är min digitalkameror, peppar peppar ta i trä bank bank. 

Nu ska jag se om jag kan hitta på något som kan pigga upp mig, högst otroligt men jag ska försöka.

Puss och kram skumbanan


Minnet och jag

Gårdagen var väldans trevlig, något missöde men sånt händer. Det blev en massa snack och en hel del engelska för min och annikas del. Ett tag pratade nästan alihopa engelska. haha det blev även lite tyska för mig och jimmi. Det visade sig att Jimmi tydligen gått på kastanje skolan så vi diskuterade lite lärare. När vi skulle gå öste det ner. Men men vad gör de när man springer runder med Annika xP Haha inte för att jag kommer ihåg hela vägen från lägenheten till Kingsan men vem bryr sig, jag hade kul.

Tack för en underbar kväll ! Älskar er.

    
  

Puss och kram skumbanan

Underbaraste

Ikväll blir det utgång med mina underbara vänner. Jag sticker till Natalie redan vid sex för att göra mig iordning och äta gott. Sedan blir det lite dricka och fest någonstans. Utgång till kingsan eller donna och sen tror jag det bli bar a bra. Det kommer bli en trevlig kväll. Nu ska jag packa ner ltie nödvändigheter och ta en snabb städnig och åka till Natalie.

Puss och kram skumbanan

På tal om

TV-serier

Jag följer nog aldeles för många.

Alla vardagar:
*Vänner
How I met your mother
Unga mödrar
*Top chef

Måndagar:
*CSI
*CSI Maimi
*CSI NY
*Nytt läge

Tisdagar:
Ugly Betty
Desperate housewives
*Christine

Onsdagar:
Extreme home makeover
Lie to me
*Room servis
Greys anatomy
*Fråga olle

Torsdagar:
Grannfejden
Medium
*Gary
The big bang theory
Criminal minds
Gordon's kithen nightmares

Fredagar:
Without a trace
Singing bee
Talang
Så ska det låta

Lördag:
*Jag vet vad du gjorde förra lördagen
Robinson

Söndag:
*Jims värld
*I nöd och lust
One tree hill
Gosip girl

*=ibland/sällan
Och sen har vi andra program som inte går nu, tex Idol. Och jag ser ju på fler men det är bara om jag inte har något för mig som jag ser mer tv. (Jag har ett TV beroende)

(jag skrev ett bättre inlägg innan men det blev raderat av bloggen när jag skulle publisera det :( )
Nu ska jag sova natti natt
Puss och kram skumbanan

the big bang theory

"If I'm permitted to speak again: Dr. Sheldon Cooper for the win."

Jag älskar det programmet, grymt kul. Sheldon är min favorit.

Engelska

Snart blir det simmning, men först ska jag göra engelsk läxan. SE EN FILM. Det är helt klart dem bästa läxan jag någonsin fått!

Jag pratade Fredrik innan för at få reda på vad jag behöver göra för att bli godkänd. Det var inte så farligt. Jag ska bara skriva en bokrecention och en uppsats. Förtasatt att jag blir godkönd på nationella imorgon. Vilket jag lätt kommer bli för jag är bäst. HAHA

PS. fick G på skrivnigen, wehoo. Det trodde jag inte eftersom jag hade hjärnsläpp när jag skulle skriva. Fick inte ihop mycket och stavningen vart helt åt skogen.

Puss och kram skumbanan

Min bror kan ekonomi

Igår när jag shoppade med mamma och Susi försökte jag övertala mamma till att köpa nya sängkläder till mig. Men det gick inte. Istället börjar hon och Susi prata om hur duktiga jag och kevin var när vi var små. Mamma betättade tex om en gång när vi var och handlade och kevin ville ha ett snorkelsätt. Hon sa til honom att vi inte hade råd. Då svarar han "men om vi hittar riktigt billigt på rea då?" haha. Är det konstigt att min bror är så ekonomisk som han är? Viss är jag det med men inte som han.

Puss och kram skumbanan

Sims

Idag har jag varit duktig. Jag har pluggat i skolan, shoppat lite nödvändiga saker, städat och simmat 1km. En applåd till mig. Efter detta tog energin slut och jag tråkade framför TVn och datorn. Där gjorde jag lite gubbar på sims. Jag och mina tre närmsta vänner. Jag tyckte ju helt klart den andra bilden blev bäst.



Sedan gjorde jag om oss så att vi blev lite överdrivna och jag tyckte det passade bättre. Kan ni se de tre skillnaderna?




Jag som Sim xP

Puss och kram skumbanan

blod, svett och tårar

Trött och fantasilös.

  • Talet gick åt helvete som väntat och jag ska göra det näst gång.
  • Övningsgång med My och fötterna ville dö.
  • Valde ut min studentklocka
  • Hämtade klänningen, som visade sig vara felsydd, ska dit med den igen på onsdag.
  • Kom på den smarta iden att spela sims på TVn. JAG ÄR GRYM!

Natti natt

Puss och kram skumbanan


Gah! Hjärndöd.

Stop, slut, ingen funktion. Så ser min hjärna ut för tillfället. Inte bra med tanke på att jag ska skriva ett 5 min långt tal som ska redovisas imorgon! Fuck it!

Hade dock ett trevligt samtal med My om problemet och lite till men det gav inte så mycket, varken för mig eller henne. Sen pratade jag med Basse men inte heller han var till någon hjälp. Men det var ändå trevligt. Nä jag ska väl återgå till mitt urtråkiga tal.
Puss och kram skumbanan

Snilleblixt

Jag ska ansöka till Robinson. Varför? Jo för att jag är galen och saknar förstånd. Det händer ju ändå inget annat intressant i mitt liv.

Tankspridd.

SKALLEBANK, skumma drömmar och glömska bortom denna värld. Men vad gör man? Som om detta inte var nog med detta så har jag skolarbete att göra. Hur fan ska jag lyckas skriva ett tal? Och vad händer i höst? Jobb? Skola? Arbetslös? Gah, jag hatar dessa dagar. Bara för att inte glömma något så bör jag väl nämna att rummet har träfats av en tornado.

Puss och kram skumbanan

Kommer du ihåg?

Gårdagen var helt underbar, underbara vänner och gott i glaset resulterade i att jag och annika blev lite vimsiga och knasigsa haha men kul var det. Det roligaste jag kan komma på nu är att jag och annika diskuterade något som vi kom överrens om att jag skulle komma ihåg men jag har ingen aning om vad det är xP HAHA Typiskt mig. Men kul var det. Minnet är väl inte vad det ska när man dricker jag tror My blev lite trött på mig. Sorry, jag frågade nog henne 4-5 gånger om bar a bar tog betalt hela tiden nu. Frågade nog också om jag hört av mig till mamma och det hade jag. Och Tack för att du fixade till mitt sms haha.

Tack mina underbara vänner för en härlig och trevlig kväll. Och tack Natalie och Axel för sovplats och god frukost. :)

Nu ska jag till farfar bye bye.
Puss och kram skumbanan

RSS 2.0