Dyrt

Dessvarre blir det inte mycket uppdateringar om vad som hander har i egypten. Det ar aldeles for dyrt att sitta vids datorn pa hotellet.

kortfattat.

*Snorklat
*Solat
*Atit got
* massage och spa behandling


Saknar er mina underbara vanner. ]

Puss och kram skumbanan

I egypten - missing letters

Ursackta stavningen - missing some letters here

Dagen borjade inte som vantat. Jag hade planerat att sova nagra timmar innan taxin skulle komma vid kvart over tre inatt, med sa blev inte fallet.

Emelie och jag satte oss tillratta i soffan och fotoljen for att forhoppningsvis fa nagra timmars somn. Vi tankte att om vi somnade tillen film skulle det bli lattare, men inte da. Att somna visade sig vara svarare an vad vi trott. Nar filmen var slut somnade vi. Emelie son som en stock men jag vaknade igen efter bara 1,5 timmar. Eftersom jag inte satt sa bekvamt gick jag och la mig i hallen istallet. Klockan var vid halv tva da. Jag vaknade av vad jag trodde var min mobils alarm, och var darfor installd pa att klockan var tre. Jag vakte Emelie och vi upptackte att klockan bara var kvart i tre. Men men sant hander. Det var mammas mobil som hade ringt.

Kvart over tre kom taxin och var resa borjade.  :)

Puss och kram skumbanan


TvåTimmar på snuggles

Dagen började med att mamma ringde alldelses förtidigt coh morgonen var så gott som förstörd. Jag gjorde mig iordnig och såg lite tv sen körde jag ner för att tanka. Jisses vad det var lite kvar i tanken. Men det klarade sig dit. Sedan hämtade jag tiffany och körde till skolan.

tråkigt nog var första lektioenen prov, jag pluggade för första gången iför den ca 20 min innan det började men jag tror att det gick bra. Kändes så iaf.

Maten idag var ingen höjdare så vi gick ner till affären och jag köpte lite miumsiga bullar med ko-ost och en flaska päron mer. :P

och en massa annat bla bla bla...

Efter skolan åkte jag ner till snuggles och tog en liten fika med Emma (liten och liten, jag åt väl inte mycket men vi satt där i två timmar). Trevlig trevlig och det hoppas jag kommer göras om fler gånger. :)

Det var denna dagen en dag mindre kvar innan jag åker :D
Puss och kram skumbanan

Gårdagens problem och lösningar

Igår var det utgång med Sandra. Det blev naturligt vis Valla eftersom joddla var där.

Trots kvällens kläd problem lyckades jag hitta något att ta på mig och då var det bara att göra sig iording. Med då dök nästa problem upp. Hur i helva vida världen ska vi komma dit? Sandra som känner alla lyckades fixa skjuts och det bar av till Valla.

Väl inne på valla träffade man en massa kända typer och stod och snacka de en hel del. När vi äntligen skulle beställa något att dricka stötte vi på en skum typ som snackade om att han skulle få 50 kr ocm hans kompisar såg honom ta oss på röve. HAHA fan heller att han fick. Han var inte bara ful, han hade världens äckligaste andedräckt. USCH höll på att dö.
Sedan blev det an massa dans ot i fötterna och snack med några av sandras kill kompisar som tyckte att de kunde följa med hem. HAHA Tillslut sa jag att de kunde följa med hem om de städade och de tyckte det lät som en bra ide. Hjälp! Det hade jag aldrig trott. Men så blev det inte som tur var. Ett problem återstod dock, hemfärden. Hu kommer man hem från Valla mitt i natten när alla man känner har fulla bilar? Jo man yrar runder ragar upp någon man inte känner och delar en Taxi. Taxin som jag tillslut, efter många om och män ringde skulle hämta oss vid macken och vi vandrade dit i våra "väldig varama" kläder. Sandra blev nödig och satte sig bakom en skylt som det lustingt nog stod "tjära sprides" på. HAHA Efter att ha väntat i snön i säkert 20 min ringde vi taxin igen och frågade var den blev av. Inte ens en min senare kom den och vi hoppade in och åkte hem med den bäste chaffisen Göran. Blå frusen  10 min senadre och 100kr fattingre kom vi äntligen hem och hoppadei säng.

Av någon anledning bestämde sig Christoffer (sandras vän) för att han inte skulle åka vidare med Taxin till gärsnäs utan han skulle följa med os in och visst det fick han.

När vi sedan vaknade idag var kl 12 och vi var sena. så jag fick ringa mormor och morfar och förklara att vi precis vaknat och att vi skulle komma om en timme. Hemma hos mormor och morfar blev det plättar med sylt. Mums och sedan körde jag Sandra till bussen.

Nu ska jag städa efter helgens roligheter och tittar nog in´senare idag.
Puss och kram skumbanan

RSS 2.0