My, jag och pappersrullen <3

Dagen började väl bra. Var ute i god tid till tåget, som Jimmi var så snäll och körde oss till. Tåget var dock lite försenat men det gjorde ingenting. Åt frukost på Kastrup och sen checkade vi in i god tid. Allt flöt på bra tills passkontrollen i England. Där funkade inte maskinen jag skulle anvanda så efter några försök fick jag byta och då kom jag igenom. Sen hämtade vi väskorna och då upptäcker jag att min väska blivit så illa behandlad att den gått sönder! (Min älskade skrikrosa väska som jag inte haft mycket mer än ett år). Jag gick och klagade fick faktiskt en ny, lite större men tyvärr är den tråk grå! Som tur var så hade vi god tid på oss innan vi skulle med bussen in till London. Därför fixade vi biljetter och åt lite. Eftersom bussen innan vår inte var full så fick vi åka med den :)

Väl framme på Baker Street vandrade vi till tunnelbanan och åkte till Dollis Hill. Hittade lätt till Hostlet (No8) tyvärr visade det sig att bilderna ljuger om det och det är inte direkt rent och fint här, det är även under renovering. Men det har ändå sen charm eller nått sånt. Vi checkade in och började leta efter vårat rum. (som ligger högst upp och längst bort) HAHAHAHA Det ligger även vägg i vägg med toaletten. Det har ju dock sina nakdelar det med men iaf. Vi lyckades asa upp våra väskor och sen stack vi ut för att leta musikalbiljetter.

Letandet gick bra och vi hittade våra biljetter. Sen vandrade vi rinder i någon timme och tittade i afärer, ingen av oss köpte dock någonting. Vi åt även vars en pizza. När vi sedsan åkte tillbaka kom tröttheten smygande och innan jag viste ordet av var jag skut övertrött. När vi skulle gå ut från tunnelbanan i Dollis Hill stoppade jag i mitt kort och gick i genom när jag sedan hör My kalla på mig. Hon kommer inte igenom! "My, vilket håll har du ditt kort på?" HAHAHAHA Hon hade det på fel håll och det gick jag och skrattade åt i säkert tio minuter.

Nu har va precis varit och handlat i "Turkaffären" mitt emot Hostlet. Trevliga människor. Klockan är 21.39 här och nu ska jag göra mig iordning och ge datorn till My.

Puss och kram skumbanan

Tahdaaah!


Jepp jepp

Igår var jag väldig duktig enligt mig själv. Jag simmade hela 40 längder. Det känndes underbrt. Jag vet att det var något mer jag tänkte skriva igår men kan inte för världen komma på vad det var.

Har iaf precis kommit hem från träningen (en timmes step up) sitter just nu och ser lite Idol som jag spelat in. Vilket påminner mig om att jag ska till malmö arena den 27 november och se en av idolfinalerna :D Det ska blir kul.

Idag är det onsdag och det innebär att det ändast är två veckor kvar till jag och my åker. Och eftersom jag inte kan sova om nätterna så har jag fixat med nästan alla smådetaljer under de senaste nätterna. Ska väl tvinga my och lyssna på mig någon dag snart.

Nu ska jag se klart idol och sen blir det True Bloode.

Puss och kram skumbanan


I hope..

Nu börjar jag visst bli dålig på att blogga igen. Fy på mig! Vad är ntt då? Hmm inte mycket. Har börjat träna igen. Underbart. Aurobic/step up på onsdagar och vattengympa på torsdagar. Funderar även på att böra simma om tisdagar. Jag behöver det. Inte för att banta men för att må bättre. Hade varit trevligt om någon ville följa med mig bara men annars får jag väl släpa mig iväg själv. Det går dolk bättre om någon skäller på mig så jag kommer iväg. xP

Nog om det. Igår firade vi Mattias på La Cardinal. Mycket trevligt må jag säga. God mat och underbart sällskap. Vi stannade i nästan två timmar innan vi betalade. Jag, My och Mattias följde med hem till Jimmi och satt och snackade/torterade Nästy haha. Trevligt värre.

Nu sitter jag i min soffa och ser på gamla avsnitt av OC är redan på andra säsongen. Hjälp, jag är besatt. Om en timme ska vi in till Ystad för att kolla på hus. Jepp vi ska kanske flytta till ystad. Känns konstingt men samtidigt vill jag det. Jag har redan planerat hur jag ska fixa till det i det som isf blir mitt rum. Aja nu ska jag väl gör mig iordning så jag kan följa med och se på huset. Håll tummarna. 

                                                                                   puss och kram skumbanan


Fest

Har precis varit på personalfest, det var väl helt okej. Sitter hos Susse med henne och Marcus snart blir det mer festande med en del från tosse på bar a bar. Skäms nästan för att man ska dit men va fan. Försöker skriva ett inläg men det går inte överdrivet bra. Både Suss och Marcus avberyter mig helatiden för att byra låt på spotyfi. xP

                                                                  Nu blir det lite dricka till och singstar. 
                                                                                       Puss och kram skumbanan


bad day?

Fuck you, vissa människor är bar helt blåsta. Inte intresserad, fatta piken!

Uttråkad till max och det lär väl detta inläg bevisa.

Slappade i sängen (med sex and the city) fram till halv två idag, efter det jobb i regnet och sen hem för att städa lite. Kom inyte så värst lårnt men kryss i taket bäddade sängen för första gången på två tre veckor xP Haha

Fixade en milkshake idag eftersom vi äntligen har glass hemma igen. Mums mums.

Detta inlägget blev inte vd jag tänkt men jag är bara så trött. Natti natt.

Without friends no one would choose to live,
though he had all other goods.
- Aristotle
Puss och kram skumbanan

I want ice-cream

Min kväll förstördes ganska snabbt, det visade sig att vi inte hade någon glass hemma. Ingen alls, jag blev så jävla förbannad för affären hade självklart redan stängt när jag såg det. Jippi liksom, bara för att jag aldrig annars brukar vilja ha glass. Men men nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att morgondagen blir lika bra som gårdagen (Körde till mattias och åt frukost och bara snackade innan jobbet, trevligt värre).

To accomplish great things, we must dream as well as act.
-
Aeschylus
Puss och kram skumbanan


Var dig själv, alla andra är redan upptagna.

Sitter i bilen på väg hem efter en hel dags shopping. Härligt, men nu är jag döds trött. Längtar hem efter min sköna säng och sex and the city serien. Ska nog spendera hela kvällen ihopkrupen i sängen med sex and the city, datorn och popcorn. Eller om jag kanske ska göra mig en god choklad-milkshake. Mumsigt värre. Det blir nog det.

Nog om det, har köpt en hel del idag får jag väl säga. Fem olika plagg på New Yorker, en present till Emelie, en börs, örhängen, en affisch, en mysko liten bok, The host, Mysskor till kalla vinterkvällar, puder, en blackbord och ett resekitt. Nu tror jag inte att jag har missat något. xP Det blev visst en hel del. Men jag är nöjd och nu blir det inte mer shopping denna månaden. Ändast nödvändiga saker som skräpmat och snask är tillåtet. xP haha eller inte.


I wasted time, and now doth time waste me.
- William Shakespare

Puss och kram skumbanan


What the hell

Oj, det var visst ett tag sedan jag skrev. Hmm glömde visst uppdatera i england. Jaja det var iaf trevligt och jag saknar det som fan. Ska bli så underbart att åka dit igen. Jag älskar det. Det är mitt hem.

BTW ignorera tidigare inlägg.

RSS 2.0