Några av mina favoriter, redigerade.

  
 
   
 
 

Villa tusensköna

Just nu sitter jag på människor i behov av stöd och ser en intressant men tråkig film. Vet inte riktigt hur det gåt ihop men det r den bäste förklaringen.

Ingvar är beng i bollen, kolla idioten.

Morten kan trolla xP

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nä nu larvar jag bara mig :P


Lyckliga jag har en ny älskling

Hade en ganska lugn dag i skolan idag får man väl säga. Slappade och snacka förstalektionen och sedan lyssnade vi å tråkiga tal om att skolan hade blivit vård och omsorgs college eller något i den stilen. Smög därifrån efter ett tag, höll ju på att somna. xP Sedan var det idrott, härligt. Bra jobbat My och Emelie det var kul. Lunch på det och sedan var det dagen slut.

Efter skolan körde jag och My ner till stan (folk kan inte parkera i den här stan!) och jag provade min klännig. Sen gick vi en runda och kollade på kläder vi inte hade råd med. (Visst jag hade men ville spenderw pengarna på annat) Vidare till Elgiganten där jag blev förälskad i Nikon D60. Sen lämnade jag my vid hennes bil och körde till pappa. Lånade pengar av honom och sen köpte jag min D60 (överlycklig).

Stannade till hos My på hemvägen för att hämta lite läxor och naturligtvis skryta lite. ;P Sen blev det simmning i ca en timme. Pastagratäng på det och senare åkte jag och kusinen till fyledalen för att fota lite (man måste ju testa). Det blev några tjusiga bilder. Men tråkigt nog kan jag inte redigera dem för programmet jag har kan inte spara dem efter :/

Men men nu ska jag ta och krypa ner i sängen för imorgon ska jag plugga och förhoppningsvis leka lite mer med mina nya älskling. Natti natt.

puss och kram skumbanan

Ska det aldrig ta slut?

Nu orkar jag inte mer. Det blir bara värre och värre, och jag mår bara sämre och sämre. Kan det itne bara ta slut. Saken blir inte bättre av att vi bråkar i skolan (vilket åtminstånde är löst). Denna veckan kommet ta kål på mig. Hur i hela världen ska jag hinna plugga och komma i kapp? Bara ett godkänt i alla kurserna hade jag nöjt mig med nu. Så illa är det. Värdelöst!

Jag pallar inte mer nu. Jag tackar verkligen DIG som ställer upp för mig trotts att vi knappt pratar annars så lyssnar du ändå alltid och det känns underbart. Och ni mina underbara vänner tack för att ni finns och hjälper mig, vad skulle jag gjort utan er?

Natti natti alla. Nu ska jag inviga den nya sängen. Vicke har redan gjort det. Han sover så sött här bredvid mig :)

puss och kram skumbanan

Ge upp någon gång!

Nu får det vara nog. Hur feg får man vara.

Att sitta och bli irriterad på att det är mer än en som vill vara snäll och hjälpa oss med våran studentfrukost är bara löjligt. Om ni nu tvunget ska bli irriterade på det så kom och säg det öga mot öga och fega inte med era jävla sms.

Ge er. Ta det när vi är samlade alihopa istället och anklaga inte bara en person!! Jag förstår inte hur ni bara orkar lägga ner tid på det. Att jag nu råkade sitta hemma hos denna personen var bar en slump och jag är jävligt glad att jag är här för det är inte hon som ska få "skullden" för att frukosten inte blir som ni vill. Det är ni som förstöt frukosten för oss alla. Tror ni helt ärligt att Jimmy ska fixa allt? Kommer ni ens tacka honom. För jag börjar tveka på den punkten.

Jag säger då det, ni är jävligt otacksamma.

Gå och dra något gammalt över er


Calzone

Du går in på en pizzeria och de frågar dig "har du beställt". Jag går in på Milano och de säger "din calzone är klar". Jag undrar om det är ett tecken på att jag äter pizza för ofta xP

puss och kram skumbanan

bubbelplast

Jag har suttit och funderat. Hur ska man kunna hitta ett jobb, det är sjukt svårt. Jag ska vara glad att jag har jobb i sommar men sen då? Inget jobb, ingen lägenhet. Och jag vill flytta.

Dessa tankar får mig att bli stressad och idag hittade jag min terapi. Bubbelplast. Att sitta och klämma på bubblorna så de smäller var faktiskt lugnande.

Inte nog med detta så blev jag nervös när jag fick frågan om jag ville se film med T ikväll. (vilket jag inte ska)Bubbelplasten blev kanon terapi på det med.

Men nog om det nu ska jag leka taxi åt mina föräldrar.
puss och kram skumbanan

Mix

Det blev en trevlig kväll igår, synd bara att det inte var så mycket folk ute.

Dagen i dag ser ut som så att det blir en massa pluggande. APU-raporten ska finslipas och skrivas ut. Leken och Lekens betydelse ska bli klar och lämnas på måndag. Duktiga Kimmie ska bli klar med detta.

Nu ska jag se granfejden och städa på rummet. Bye bye.
puss och kram skumbanan

Stackars killar

Jojjo stod precis och satte i sandras löshår och det fick mig att fundera. Som Mys mamma sa, det är synd om killarna de vet ju itne vad de får.

Korsetter, löshår, lösögonfransar, push ups och höga klackar.

Hur i hela vida värden ska killarna veta vad de får hem. Av med kläder och smink och det kan vara värsta skatan som står där framför dem.

Jag säger bara det stackars killar.

puss osh kram skumbanan


hopprep med klackaskor

Sitter hos Jojjo nu, vi ringer taxi för fullt och hittade GS Taxi i ystad 120kr gutt. Lätt billigast, de ska vi åka med hädanefter. Vi började kvällen med att värma upp kroppen med en cider och lite grillade korvar. Evelina (jojjos syster dotter) hoppade hopprep och tyckte att vi skulle vara med, vi är inte sämre än att vi ställer upp. Med ett hopprep som är till för en och med klackar på föterna hoppade jag mellan jojjo och sandra som vevade för fullt. HAHA det kan inte annat än att ha sett dumt ut. Nu gör de sig i ordning och jag väntar på lite sällskap sen blir det fest för hela slanten.

Ha det gutt ikväll vänner, för det ska jag.
puss och kram skumbanan

skallebank!

Skallebank, skallebak, skallebank! Snälla försvinn.

ZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..................................

Hur gör djur?

Hur kan man vara av med sina hem-, cykel- och skåpnycklar i en vecka utan att veta om det? Ja säg det, men det går.

Idag skulle jag ta nycklarna innan jag skulle köra iväg men de hängde inte på kroken och jag orkade inte gå upp för att se om de låg i väskan. Därför tog jag extra nyckeln och körde iväg. När jag sedan kom hem gick jag upp för att ta nycklarna men de var inte där. Jag letade nog i en timme innan jag fick för mig att titta i bilen. Och mycket riktigt var de där. Jag hade lagt dem i myntfaket. Varför jag lagt dem där vet jag inte men jag hittade dem. Jag vet att jag hade dem senast i tisdags. Det måste ha vart då som jag av någon anledning bestämt mig för att gömma dem för mig själv. HAHA.

Allt gott slutet gott.
puss och kram skumbanan

Änglar

Dagen började med en irriterande fågel som började sjunga vid 5 på morgonen. Jippi. Aja, jag var ju vaken så jag gick upp och satte mig i soffan, såg lite film åt räkmackor till frukost. Mumsigt värre. Såg en dokumentär om barn med allvarliga ärftliga sjukdomar Sen bar det av till jobbet.

Jag hittade dit utan problem. Barnen var underbara, de var inte rädda för mig eller något sådant utan tvärt om de ville genast visa mig saker och vi lekte lite bondgård innan vi skulle äta. Sedan gick vi ut. Vi gick bort till dammen för att mata ankorna men de var rädda för oss så vi matade vattnet med bröd istället. Barnen verkade tycka att det var lika kul.

Vi räknade stenar, gungade, gick en promenad och byggde en lada med djur av pinnar och spik. Dagen avslutades med vars en glasspinne. Mycket trevlig familj. Där trivs jag.

Puss och kram skumbanan

Försvinn någon gång då!

Jag är bara så sjukt trött på den här känslan. Varför kan den inte bara försvinna? Jag orkar inte mer. Vill glömma, men det känns omöjligt. FÖRSVINN!!

Du är överallt och ingenstans. Just när jag trott att jag blivit av med dig dyker du upp från ingenstans och tar över igen. Jag hatar dig!

Heja sjöbo

Vaknade vid nio idag, kort efter det ringde Emelie. Lopmarknad!! Så et bar av till Svenstorp för at fynda lite. Väl hemma igen hitde ja kattn i fönstret. Väldigt ovanligt, men jag antar att han spionerade på kråkorna os grannen. Massa slapp framför TVn och sen ringde Gry. Jobb på måndag, härligt. 11-16 250kr gutt. Och inte bara det man får ju leka med underbara små barn samtidigt. Lyx.

Sussi kom över och hon erbjöd sig sy om klänningen jag köpt :) Snällt, tack. Mer slapp och lite that 70th show. Nu ikväll hämtade jag pizza och sen såg pappa och jag på grannfejden som jag spelat in. Helt sjukt, heja sjöbo ni är värst. Funderar på att köra förbi den gatan någon dag, är lite nyfiken av mig. Men det var det ju ingen som visste.

Nu börjar Så ska det låta, så haj o ivaj.
Puss och kram skumbanan

Ge trappan tillbaka till Studenterna!

Att först korta ner 5 min på trappan till 3 är riktigt dåligt, men att sedan slå ihop en massa klasser för att det ska gå fortare är värdelöst!
SKANDAL!
Se själv.
(berghusa har fått 5 tider till 8 klasser)


uppdatering, skit i stavningen

I med att lånedatorn är så kass som den är så har jag inte orkat sätta mig och skriva på ett tag. Men nu tar jag mig i kragen och skriver lite.

Sista dagen på praktiken i fredags. Underbart.

I lördags pajade bilen när jag skulle hämta pågarna i Ystad mitt i natten. Det var itne bättre än att pappa fick hoppa in i bilen och komma och kolla påproblemet. Det var inte alvarligt så jag knde köra med den hem, men den är inte frisk än. :(

I söndags blev det en tur till stranden och sedan prommena med My. Trevligt. :):)

Igår städade jag, solade, fixade bilen (trodde jag) och fixade klippning sedan blev det ystad med My, lite shopping och sedan prova klänningen. Sen körde jag till Emelie på malmövägen och snackade. Vänade där tills hon slutade då vi körde upp till pappa för att hjälpa honom med en sak. Hem till Tomelilla och lämna emelie och hämta sandra. Hem om och sedan till emelie för att lämna mobilen hon glömde på golvet i bilen sen hem ´till jojjo för filmkväll. Trevligt.

Idag städade jag lite till och pluggade sen körde jag och sandra till kristianstad och shoppade lite för att sedan fira linn på hennes 19årsdag. Mycket trevligt. Efter det hem och kolla mailen. Weee jag ska jobba på tosse i gatuköket med My! :D 

Nu pallar jag itne mer.
puss och kram skumbanan

Sjukling med många uppgifter

Vi hade NP i svenska idag. Det gick väl bra förutom att jag är sjuk. När jag kom hem provade jag läderna från HM samtidigt som jag pratade lite med My. Sen somnade i soffan och sov ca tre timmar. Jag var sjukt trött och är det fortfarande.

När ja vaknat kollade jag min mail och där var ett från STS au pair. Därför har jag spendarat kvällen med att fylla i min profil (Tack för hjälpen My). Nu håller på att läsa genom det åtta sidor och 70 punkter långa kontraktet jallt på engelska). Min hjärna klarar itne det ikväll. Det känns som om ja inte förstår helften av det jag läser..

Aja natti natt, måste sova så jag kommer iväg till praktiken imorgon.

Puss och kram skumbanan


RSS 2.0