Jag måste vara galen

Ja det måste jag vara fr idag anmälde jag mig som au pair. Om jag blir antagen åker jag den 5 oktober i år. Hjälp vad skrämmande. Men jag hoppas det går vägen för gud vad kul det hade varit. :)

Om jag kommer ha utlämnade bokstäver i mina inläg de närmsta veckorna beror det på att tanentbordet på denna datorn är cp! Blä vill ha min egen tillbaka.

puss och kram skumbanan

Friterade räkor i all ära

Pappa fick en bra ide idag. Kina mat. Så vi körde in till Ystad och åt på kinaresturang. Trevligt och gott. Jag beställde friterade räkor och visst är det gott men att försöka äta 8st haha nä friterade räkor i all ära men de är sjukt mäktiga.

Nu blev det tomt i skallen. Skriver mer imorgon.

puss och kram skumbanan


Shppaloss

Igår körde jag till malmö först Ikea och köpte lite småsaker. :) Supernöjd. Sedan körde jag vidare til Burlövs center där Djunglbanet stod och spelade. Haha heja Fantomen.

Jag gick runder lite, hittade en snygg jeansjacka köpte den. Köpte en cheesburgare och gick vidare. Hittade en väska till studenten och sen hittade jag även mina studentskor! YEY!

Skönt sen körde ja hemåt och missade avfarten haha. Körde till staffanstorp och träffade Linn en stund trevligt :D

När jag kom hem blev det slöa hela kvällen. Robinson och sen en film. ZZZZZzzzzzzzzz........

Puss och kram skumbanan


hjärndöd

Hade öppning idag på praktiken, och absolut ingen fantasi. Xp

Har iaf sökt jobb idag och även utbildning till hösten :) Duktiga jag.

Köpte en kebebrulle och han som sålde den var lite skum. Tydligen är jag väldigt söt. Så söt att han glömde vad jag beställde (det var bara jag där) Han stod bara och stirrade på mig och sa att jag var söt och hade fina ögon. Kom med nått nytt, det hörde jag hela tiden i egypten.

Efter det städade jag hos pappa och sen in till stan med mamma och shoppa. Jag fick em massa fina saker. =D

Nu ska jag se TV
ursäckta min usla stavning idag, jag är hjärndöd.
Puss och kram skumbanan

Praktik = maraton träning?

Ja det tycker jag att man kan kalla det. Idag tyckte barnen att det var en bra ide att försöka fånga mig. Var de nu fick det ifrån vet jag inte. Ideen fick de ial när vi stod på en av de sjukt höra och branta kullar som finns på lekplatsen. Så jag fick springa ner för en och upp på nästa och så höll vi på i säkert 14-20 min. Jag trodde jag skulle dö!! Här tränar vi inför något maraton. HAHA

När jag slutat körde jag hem om och sen till ystad för att träffa Tiffany. In på elgiganten och resarvera nånedatorn så jag säkert får en imorgon när jag lämnar in skithögen till dator jag har. Men iaf efter det körde vi till stan och snackade med Katja om studentklänningar och vad min skulle kosta mm. Sen blev det en liten shoppingrunda och hittade ett par Jeans :D Gutt!

När jag körde hemåt ringde jag My men den tråkmånsen svarade inte. (jag som tänkte lämna lite skivor och filmer) Jag fortsatte hem åt och höll på att få panik när det började klia under min högra fot. med en massa bilar bakom och ingenstans att stanna kunde jag ju itne direkt släppa gasen och klia. Nä jag kom till nedförsbacken vid högestad korset fick jag min chans av med skon och upp med foten och klia som bara den. Skööönt. Det funkade och jag kunde köra vidare hem.

Väl i Tomelilla körde jag till Hydro och hämtade mitt paket, som naturligtvis innehöll mina efterlängtade böcker, YEY! The notebook, A walk to remember och Messege in a bottle. Alla skrivna av Nicholas Sparks. Här ska det läsas, på engelska naturligtvis då.

Jag får ju inte glömma nämna att det är våffeldagen idag så jag ska snart gå ner och röra ihop smeten för ikväll blir det våfflor :) MUMS.
Puss och kram skumbanan

I DO CARE


DREAMS
LOVE
HAPPYNES
THINGS THAT MATTERS

skola nä tack

Idag insåg jag verkligen hur mycket jag INTE saknar skolan. Visst att det kändes bra att träffa alla underbara vänner och så men nä tack. Jag trivs bättre på praktiken och ännu bättre hemma. Lektioner och föreläsningare ajö! Det ska bli så skönt att äntligen ta studenten. Jag längtar.
puss och kram skumbanan

Reklam

Jag såg precis en riktigt skum reklam. FÖRSÄKRA DIN MAGE. Hmm låter lite konstigt men jaja. Sen okej att det ver riktat mot gravida men ändå? Låter det itne lite dumt?

Puss och kram skumbanan


Studentsko

Tänk, jag har hittat den perfekta studentskon!

Endast 599kr och aldeles för hög klack.. FAN!

.....

A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds,
And when the weeds begin to grow
It's like a garden full of snow,
And when the snow begins to fall
It's like a bird upon the wall,
And when the bird away does fly
It's like a shipwreck in the sky,
And when the sky begins to roar
It's like a lion at your door,
And when your door begins to crack
It's like a stick across your back,
And when your back begins to smart
It's like a penknife in your heart,
And when your heart begins to bleed
Your dead, and dead, and dead -- indeed.

Blue eyes


Rensa, kasta, spara.

Idag fick jag spel på gardroben och kastade ut alla kläder och nu finns bara helften kvar. Skönt! Efter att ha rensat ala kläder gav jag mig på gardroben som inehåller saker. Jag får ju säga att det var mest skit men jag hittade mitt batteri fodral som jag varit av med sedan jag köpte kameran. Det roliga här är att det jåg i kameralådan. Hahaha. Det mest logiska stället egentligen. xP

Sen har jag slappat och funderat.
Puss och kram skumbanan

Surkärring

Sov länge idag. Skönt.

Pappa ringde och jag hoppade in i duschen för att sedan åka och hälsa på farfar. Efter det satte jag mig vid datorn och beställde lite kläder fran HM.

Idag tänkte jag göra egna hamburgare med eget bröd och hemma gjorda pommes. Lättare sagt än gjort. Vi dage varken jäst eller sesamfrö hemma så jag fick köra till ICA för att handla. Jäst hittade jag utan problem. Men sen var det sesamfrön som skulle hittas. Efter att yrat runder vid baksakerna och kryddorna frågade jag (mycket trevligt) en tant som satt och inventerade. Hon glodde på mig som om jag var satan själv. Sen sa hon vid kryddorna och började räkna igen. Jag gick dit än en gång men hittade inge sesamfrö. Just som jag började bli irriterad såg jag en annan som jobbade där och frågade honom. Han visade mig med en gång. De fanns vid kaffet i andra sidan butiken. Tack,
jag slår vad om att tanten sa fel med vilje! Surkärring!

Jag kom iaf hem och började göra mat. Det blev riktigt gott och nu ska jag bara slappa resten av kvällen. Gutt.

Duktiga Kimmie

Ja, jag känner mig nästan stolt.

Jag har cyklat till praktiken flera dagar nu och jag har slutat småäta på kvällarna. Jag har till och med börjat att äta grönsaker. (som visats sig vara goda) :o Haha.

Idag införskaffade jag en ny baddräckt för här ska det tränas. Hädanefter kommer jag att befinna mig i simhallen på vattengympa varje torsdagskväll och sen blir det väl simning någon mer dag om jag får ihop det med simhallens kassa öppettider. Annars har jag ju träning va tisdag med. Och inte nog med det. Jag har börjat äta en godkänd frukost. :D Kimmie duktig. Mussli och lättsockrad vaniljyoughurt varje morgon. Mums.

Detta känns skönt och nu är jag trött för jag var ute och gick en timme i rask takt innan ikväll. kändes riktigt skönt. Så nu ska jag hoppa i säng och sova ut så jag orkar med morgondagen. Natti natt

Puss och kram skumbanan

Bara så sött

Igår på praktiken kom ett av barnen och kallade på min när jag torkade borden eftermaten.
- Kimmie, Kimmie. Hjälpa mig. Jag fnastnat.
Naw, det lät så gulligt. FNASTNAT. haha
Han hade ett rep runt midjan som han inte fick av.


RSS 2.0